ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Διαφορετικό έλεγχο ντόπινγκ θα έχει ο Lesnar

Ο Brock Lesnar όπως όλοι μας γνωρίζουμε θα επιστρέψει στο UFC 200 και θα αντιμετωπίσει τον Hunt. Ωστόσο πριν από τον αγώνα θα πρέπει να περάσει τον κλασικό έλεγχο ντόπινγκ.

Η κατάσταση γύρω από αυτό το θέμα είναι λίγο περίπλοκη, καθώς τα δεδομένα δεν θα είναι ίδια για τον Brock Lesnar σε σχέση με ενεργούς μαχητές του UFC. Συγκεκριμένα ο Lesnar έχει να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση από το 2011 και από τότε ορισμένα δεδομένα έχουν αλλάξει κατά μεγάλο βαθμό.

Συγκεκριμένα όταν ο Lesnar ήταν μαχητής στο UFC δεν υπήρχε USADA. Η USADA είναι αυτή που ελέγχει τους μαχητές της συγκεκριμένης διοργάνωσης για ντόπινγκ. Όταν όμως ο Lesnar ήταν στο UFC, δεν υπήρχε USADA με αποτέλεσμα να ισχύουν τελείως διαφορετικά δεδομένα τώρα με τότε. Επιπλέον η πολιτική των ελεγκτών αναφέρει ότι ένας αθλητής που σταματάει από τη διοργάνωση κι επανέρχεται ή απλώς έχει καιρό να αγωνιστεί, τότε θα ελέγχεται διαρκώς για τέσσερις μήνες.

Όπως αναφέραμε παραπάνω ο Lesnar έχει να αγωνιστεί στο UFC από το 2011. Έτσι, θεωρείται από τους ελεγκτές ντόπινγκ νέο μέλος στο ρόστερ της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει πως ο συγκεκριμένος super star του WWE θα ελεγθεί μονάχα για το τωρινό διάστημα μέχρι και τη μάχη του με τον Hunt.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Διαφορετικό έλεγχο ντόπινγκ θα έχει ο Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top