ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Lucha Underground 15/6/2016: Επιβίωσε ο Pentagon Jr.


Ο Pentagon Jr. άντεξε να παλεύει καθ' όλη τη διάρκεια του επεισοδίου του Lucha Underground, πήρε τεράστια νίκη στο Six To Survive και θα αντιμετωπίσει τον Matanza Cueto στο main event του Ultima Lucha. Επέστρεψε ο Mil Muertes.


Το Six To Survive για την ανάδειξη του πρώτου διεκδικητή του Lucha Underground Championship διήρκεσε όλο το επεισόδιο. Οι Pentagon Jr., Fenix, Johnny Mundo, Taya, Ivelisse και King Cuerno. O King Cuerno αποκλείστηκε πρώτος αφού επέστρεψε ο Mil Muertes και τον απέκλεισε. Σειρά πήρε η Ivelisse και μετά η Taya. Ο Pentagon Jr. και ο Fenix απέκλεισαν μαζί τον Johnny Mundo και έμειναν τελευταίοι, με τον Pentagon να κερδίζει με Package Piledriver. Ο Matanza και ο Dario Cueto εμφανίστηκαν στη σκάλα εισόδου και ο Pentagon είπε πως στο Ultima Lucha θα σπάσει τα κόκαλά τους.

Αποτελέσματα Lucha Underground 15/6/2016

- Ο Pentagon Jr. κέρδισε τους Fenix, Johnny Mundo, Taya, Ivelisse και King Cuerno (νέος πρώτος διεκδικητής του Lucha Underground Championship)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 15/6/2016: Επιβίωσε ο Pentagon Jr. Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top