ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Lucha Underground 1/6/2016: Τι να κάνει η μηχανή στο τέρας;


Η παρουσία του Cage στο title match με τον Matanza Cueto ήταν εξαιρετική αλλά δεν αρκούσε για να του δώσει τη νίκη. Τρομερά νεύρα από τον Prince Puma. Δε θέλει την Cobra Moon ο Daga.

O Daga και ο Son Of Havoc άνοιξαν το επεισόδιο, με τον πρώην Trios Champion να παίρνει τη νίκη με Shooting Star Press. Μετά τον αγώνα ήρθε η Cobra Moon στο ρινγκ και αγκάλιασε τον Daga αλλά αυτός την έσπρωξε μακριά του.

Τα συνεχή low blows των PJ Black, Johnny Mundo και Jack Evans εκνεύρισαν τον Prince Puma, ο οποίος πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Mundo και τέλειωσε με DQ τη ρεβάνς αυτού και των Rey Mysterio και El Dragon Azteca Jr. Ο Mysterio πάλευε να συγκρατήσει τον Puma, ο οποίος μέσα στα νεύρα του έκανε και superkick στην Taya.

O El Dragon Azteca Jr. πήγε στο κελί του Matanza Cueto. Η Black Lotus τον έπιασε και του είπε πως ο El Dragon Azteca σκότωσε τους γονείς τους κι όχι ο Cueto.

Στο main event ο Cage κατάφερε να κάνει πολλές κινήσεις στον Matanza Cueto, σηκώνοντάς τον μάλιστα αρκετές φορές. Ο Matanza, όμως, είχε την απάντηση και τον κέρδισε για να παραμείνει Lucha Underground Champion.

Αποτελέσματα Lucha Underground 1/6/2016

- Ο Son Of Havoc κέρδισε τον Daga
- Οι Johnny Mundo, Jack Evans & PJ Black κέρδισαν τους Prince Puma, Rey Mysterio & El Dragon Azteca Jr. (παρέμειναν Trios Champions)
- O Matanza Cueto κέρδισε τον Cage (παρέμεινε Lucha Underground Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 1/6/2016: Τι να κάνει η μηχανή στο τέρας; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top