ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Lucha Underground 22/6/2016: Dream Match στο Ultima Lucha


O Prince Puma προκάλεσε τον Rey Mysterio σε αγώνα στο Ultima Lucha με τον θρυλικό luchador να δέχεται. Βρήκαν κάτοχο όλα τα αζτέκικα μετάλλια ενόψει Ultima Lucha, στο οποίο θα κάνει ντεμπούτο ένας νέος luchador.

O Dario Cueto έδωσε στο γραφείο του ένα αζτέκικο μετάλλιο σε έναν νέο luchador με το όνομα Night Claw ώστε να αγωνιστεί για το Gift Of The Gods Championship στο Ultima Lucha.

Για άλλη μια φορά ο Mascarita Sagrada ηττήθηκε, με τον Daga να παίρνει τη νίκη και μαζί ένα μετάλλιο. Η ήττα προκάλεσε τον εκνευρισμό του Famous B που επιτέθηκε στον πελάτη του.

Ο Dario Cueto είπε στον El Dragon Azteca Jr. πως ο Matanza δεν σκότωσε τους γονείς του και ότι θα αντιμετωπίσει την Black Lotus στο Ultima Lucha.

Οι Marty "The Moth" Martinez, Killshot και Sinestro De La Muerte συμμάχησαν και κέρδισαν τους Joey Ryan, Mr. Cisco και Cortez Castro. Έτσι κατέκτησαν τρία μετάλλια. Ο Martinez έκλεψε για άλλη μια φορά τα dog tags του Killshot που του είχε επιστρέψει πριν τον αγώνα.

Η συνήθεια του Dario Cueto να βάζει αταίριαστες ομάδες να παλεύουν φάνηκε και στον επόμενο αγώνα, όπου η Sexy Star και η Mariposa συμμάχησαν εναντίον των Ivelisse και Taya, με τις πρώτες να παίρνουν τη νίκη.

Ο Prince Puma είπε πως θέλει να αποδείξει πως είναι καλύτερος του Rey Mysterio και τον προκάλεσε σε αγώνα στο Ultima Lucha. O Mysterio είπε πως θέλει να αποδείξει πως είναι ακόμη ο καλύτερος luchador στον κόσμο και δέχτηκε.

Αποτελέσματα Lucha Underground 22/6/2016

- Ο Daga κέρδισε τον Mascarita Sagrada
- Οι Marty Martinez, Killshot και Sinestro De La Muerte κέρδισαν τους Joey Ryan, Cortez Castro και Mr. Cisco
- Οι Sexy Star & Mariposa κέρδισαν τις Ivelisse & Taya


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 22/6/2016: Dream Match στο Ultima Lucha Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top