ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Lucha Underground 29/6/2016: Ζέσταμα για Ultima Lucha

Όλοι οι αγώνες και οι κόντρες του επεισοδίου περιστρέφονταν γύρω από το Ultima Lucha Dos. Στο main event ο Johnny Mundo κέρδισε τον Fenix. Άλλη μια μοναδική ευκαιρία θα προσφέρει στο Ultima Lucha ο Dario Cueto. Κέρδισε τη μάχη αλλά όχι τον πόλεμο ο King Cuerno.

O King Cuerno κατάφερε να κερδίσει τον Mil Muertes χρησιμοποιώντας καρέκλα και κρατώντας τα σχοινιά. Αργότερα η Catrina ζήτησε και πήρε από τον Dario Cueto Death Match μεταξύ Miertes και Cuerno στο Ultima Lucha.

Η Taya και η Ivelisse βρέθηκαν στο γραφείο του Dario Cueto, όπου το αφεντικό του Lucha Underground αποφάσισε να τις θέσει αντιμέτωπες στο Ultima Lucha.

O Prince Puma και ο El Dragon Azteca Jr. πρόσφεραν έναν εντυπωσιακό αγώνα με αρκετή ταχύτητα και ωραίες εναέριες κινήσεις. Ο Prince Puma έφυγε με τη νίκη, ενώ μετά τον αγώνα είχε έντονο staredown με τον Rey Mysterio.

O Dario Cueto κάλεσε τους Son Of Havoc, Cage, Texano και Mack στο ρινγκ για να τους ανακοινώσει πως στο Ultima Lucha θα πάρουν μέρος στο πρώτο Unique Opportunity Tournament. Έπειτα τους άφησε να παλέψουν μεταξύ τους.

Στο main event o Johnny Mundo εκμεταλλεύτηκε την παρουσία της Taya για να χτυπήσει τον Fenix με τη ζώνη και να κερδίσει. Έπειτα ήρθαν οι PJ Black και Jack Evans για να επιτεθούν στον ηττημένο, ώσπου κατέφθασαν οι Aerostar, Drago και Ivelisse για να καθαρίσουν το ρινγκ.

Αποτελέσματα Lucha Underground 29/6/2016

- Ο King Cuerno κέρδισε τον Mil Muertes
- O Prince Puma κέρδισε τον El Dragon Azteca Jr.
- O Johnny Mundo κέρδισε τον Fenix


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 29/6/2016: Ζέσταμα για Ultima Lucha Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top