ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Lucha Underground 8/6/2016: Η ανάσταση του Mil Muertes

H Catrina ανέστησε τον Mil Muertes από τον τάφο του. Μάχη με πολλούς συμμετέχοντες στο main event. Επέστρεψε ο Pentagon. Σημαντική νίκη για Aerostar και Drago. Ξύλο δίχως αύριο μεταξύ Marty Martinez και Killshot.

Η Black Lotus είπε στον Dario Cueto πως ο El Dragon Azteca Jr. ανακάλυψε τη φυλακή του Matanza, ενώ τον απείλησε πως αν ανακαλύψει ότι λέει ψέματα θα τον διαλύσει. Ο Cueto την έβαλε σε αγώνα στο Ultima Lucha με τον Azteca Jr.

Με double countout έληξε ο αγώνας του Marty "The Moth" Martinez με τον Killshot αφού οι δυο τους δεν έλεγξαν το μίσος που έχουν για τον άλλον.

Οι Cortez Castro, Joey Ryan και το αφεντικό τους ανάγκασαν τον Mr. Cisco να δουλέψει ως μυστικός πράκτορας στο Lucha Underground για να μεταφέρει πληροφορίες για τον Dario Cueto.

Οι Aerostar και Drago πήραν μεγάλη νίκη κόντρα στα 2/3 των Trios Champions, τους Jack Evans και PJ Black σε έναν βίαιο αγώνα με πολλές ριψοκίνδυνες βουτιές.

Ο Pentagon επιτέθηκε στον Chavo Guerrero πριν την έναρξη του main event και πήρε τη θέση του στο main event, όπου συνεργάστηκε με τους Johnny Mundo, Taya, Ivelisse, Fenix και King Cuerno ενάντια στους Rey Mysterio, Prince Puma, El Dragon Azteca Jr., Son Of Havoc, Sexy Star και Mack. O Mundo ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Catrina ανέστησε τον Mil Muertes από τον τάφο στον οποίο τον διατηρούσε ο King Cuerno. O πρώην Lucha Underground Champion ξύπνησε κραυγάζοντας.

Αποτελέσματα Lucha Underground 8/6/2016

- Ο αγώνας Marty Martinez vs Killshot έληξε με double countout
- Οι Aerostar & Drago κέρδισαν τους PJ Black & Jack Evans
- Οι Johnny Mundo, Taya, Pentagon, Fenix, Ivelisse & King Cuerno κέρδισαν τους Rey Mysterio, Prince Puma, El Dragon Azteca Jr., Son Of Havoc, Sexy Star & Mack

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 8/6/2016: Η ανάσταση του Mil Muertes Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top