ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Τελειώνει με το Lucha Underground ο Prince Puma


Στο τέλος της συνεργασίας του με το Lucha Underground έφτασε ο Prince Puma, όπως αναφέρει ο Dave Meltzer, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι κατευθύνεται στο WWE.

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Lucha Underground, η οποία πιθανότατα να είναι και η τελευταία του Prince Puma ή Ricochet, όπως λέγεται στα υπόλοιπα promotion που αγωνίζεται.

Στο WWE πάντως δεν πρόκειται να τον δούμε άμεσα. Έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις σε ανεξάρτητα promotion το φθινόπωρο, ενώ αναμένεται να παλέψει στο NJPW και το χειμώνα Αυτό σημαίνει πως για να τον δούμε στο κορυφαίο promotion θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2017.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Τελειώνει με το Lucha Underground ο Prince Puma Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top