ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Ενσωματώνονται στο main roster οι Bayley, Carmella και Nia Jax


Έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν ότι το επερχόμενο brand split θα αλλάξει πλήρως την εικόνα του WWE, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια και τη μεγαλύτερη αλλοίωση πιθανότατα θα υποστεί το NXT.


Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ο διαχωρισμός του ρόστερ επιφέρει την ανάγκη εμφάνισης νέων σημαντικών Superstars και η πιο εύκολα προσβάσιμη πηγή ταλέντων είναι αυτή του NXT. 

Πριν μέρες σημειώσαμε ότι οι Shinsuke Nakamura, Austin Aries και Finn Balor σύντομα θα βρεθούν σε ένα από τα δύο μεγάλα shows, ενώ ανάλογη πορεία θα ακολουθήσουν και τα σημαντίκοτερα ονόματα της κατηγορίας των γυναικών του NXT. 

Σύμφωνα λοιπόν με το Wrestlezone.com, οι Bayley, Carmella και Nia Jax θα αποχαιρετήσουν το NXT και θα ενσωματωθούν είτε στο RAW ή στο Smackdown.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ενσωματώνονται στο main roster οι Bayley, Carmella και Nia Jax Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top