ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

Προβλέψεις Money in the Bank 2016


Μια μέρα και κάποιες ώρες έμειναν για το Money in the Bank και ο Μάκης Παφλιάς γράφει τις προβλέψεις του και για το τι πιστεύει ότι θα δούμε.The Lucha Dragons εναντίον Dudley Boys

Νομίζω ότι έφτασε η στιγμή όπου οι Lucha Dragons θα χωριστούν. Και να κερδίσουν τον αγώνα δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν κάτι στην Tag Team Division και να μην χωριστούν στο Money in the Bank θα γίνει σύντομα. Από την άλλη οι Dudleys πρέπει να ανέβουν λίγο και κάποια στιγμή ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν τις ζώνες κάτι που αν γίνει θα γίνει κοντά στο TLC και μέχρι τότε απλά θα βρίσκονται σε τέτοιες κόντρες με σκοπό να ανεβάζουν τις νέες Tag Team.

Πρόβλεψη: Οι Lucha Dragons παίρνουν την νίκη.

The Golden Truth εναντίον Breezango

Αδιάφορος αγώνας, Αδιάφορη κόντρα. Δεν μπορώ να καταλάβω που θα οδηγήσει όλο αυτό και πραγματικά δεν με νοιάζει. Ας δώσω μια πρόβλεψη μόνο και μόνο επειδή είναι στην κάρτα αγώνων χωρίς να πω τον λόγο και το γιατί.

Πρόβλεψη: Οι Breezango παίρνουν την νίκη.

Dolph Ziggler εναντίον Baron Corbin
Έχω την εντύπωση ότι το momentun που πήρε ο Baron Corbin από το Andre the Giant Memorial Battle Royal θα πάει στράφι. Ο Corbin δεν χρειάζεται μόνο μια νίκη εδώ, αλλά μια καλύτερη κόντρα καθώς το feud με τον Ziggler κούρασε κάπως.
Πρόβλεψη: Baron Corbin παίρνει τη νίκη.

Sheamus εναντίον Apollo Crews
Νομίζω θα αργήσουμε να ξαναδούμε τον Celtic Warrior σε κάτι σοβαρό την ώρα που χτίζετε το momentum του Apollo τον οποίο πιστεύω ως επόμενο US Champ.
Πρόβλεψη: Ο Apollo Crews παίρνει την νίκη.

Charlotte και Dana Brooke εναντίον Becky Lynch και Natalya
Αυτός ο αγώνας έχει ένα και μόνο σκοπό. Να χάσει επιτέλους η Charlotte χωρίς να χάσει τον τίτλο. Προς το παρόν τουλάχιστον γιατί η Sasha Banks θα πάρει τον τίτλο μέχρι το SummerSlam. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον.
Πρόβλεψη: Οι Natalya και Becky Lynch παίρνουν την νίκη.

New Day εναντίον The Club εναντίον Vaudevillains εναντίον Enzo και Cass
Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν την αλλαγή τίτλου θέμα χρόνου. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Καλή, διασκεδαστική η New Day αλλά έως εδώ. Δεν έχω να πω κάτι για τους Vaudevillains. Πίστευα πολύ στους Enzo και Cass αλλά νομίζω δεν θα τραβήξουν για πολύ ακόμα και ο Big Cass θα πάει για σόλο σύντομα. Όσο αφορά το Club πιστεύω είναι η ιδανικότερη στιγμή να πάρουν τους τίτλους.
Πρόβλεψη: Το Club παίρνει την νίκη και γίνονται νέοι WWE Tag Team Champions

Rusev εναντίον Titus O 'Neil
Όπως και στη πρώτη του κυριαρχία ως US Champ έτσι και εδώ ο Rusev απλά θα καταστρέφει όποιον mid-carder του πετάνε μπροστά. Περιμένω τον Apollo Crews να πάρει την ζώνη. Sorry Titus.
Πρόβλεψη: Ο Rusev παίρνει την νίκη και διατηρεί τον τίτλο του.

AJ Styles εναντίον John Cena
Λέτε να είναι οι δύο κορυφαίοι του SmackDown μετά το brand split; Λέτε να δώσουν και μάχη για τον δευτερεύον παγκόσμιο τίτλο(εάν υπάρξει); Αναμφισβήτητα θα έχουμε ένα φοβερό αγώνα αντάξιου Wrestlemania. Όσο αφορά την πρόβλεψη μου τώρα. Αν ο Styles προερχόταν έστω από μισή νίκη θα έλεγα ξεκάθαρα Cena. Αλλά ο Styles έχει ένα κακό σερί ηττών σε PPV και αν χάσει πάλι θα είναι καταστροφικό. Σίγουρα θα δώσουν ακόμα δύο αγώνες μέχρι το Summerslam που λογικά θα επικρατήσει o Cena.
Πρόβλεψη: O AJ Styles παίρνει την νίκη.

Money in the Bank Ladder Match: Dean Ambrose εναντίον Alberto Del Rio εναντίον Kevin Owens εναντίον Sami Zayn εναντίον Cesaro εναντίον Chris Jericho
Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που περιμένει νίκη του Ambrose και κοιτώντας τον αγώνα ποιος άλλος θα μπορούσε να κερδίσει; Σίγουρα θα ήταν μεγάλη ώθηση για Owens και Zayn αλλά ίσως την επόμενη χρονιά. Cesaro; Δύσκολα. Del Rio και Jericho με τίποτα. Άρα ο κλήρος πέφτει στον Lunatic Fringe.
Πρόβλεψη: O Dean Ambrose παίρνει την νίκη και γίνετε ο νέος Mr.Money in the Bank.

Roman Reings εναντίον Seth Rollins
Και φτάνουμε στο main event και στη πιο δύσκολη πρόβλεψη της βραδιάς. Δεν νομίζω ο Reings να χάσει τον τίτλο αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Rollins να χάσει καθαρά στην επιστροφή. Και cash-in δεν βλέπω την Κυριακή και μάλιστα να χάσει πάλι ο Reings τον τίτλο με τέτοιο τρόπο. Πιστεύω λοιπόν πως ο Seth Rollins θα βρει τον τρόπο να πάρει την νίκη και να κλέψει τον τίτλο κάτι που θα μας οδηγήσει σε επαναληπτικό στο Battleground επιτυχημένο cash-in του Ambrose και triple threat στο Summerslam. Book it WWE.
Πρόβλεψη: O Seth Rollins παίρνει την νίκη και γίνετε ο νέος WWE World Heavyweight Champion.

Item Reviewed: Προβλέψεις Money in the Bank 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Μάκης Παφλιάς
Scroll to Top