ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

Νέο μέλος της New Day η Sasha Banks;


Η ομάδα των Kofi Kingston, Big E και Xavier Woods, γνωστή και ως New Day έχει κυριαρχήσει στην tag team division εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και το εντυπωσιακό είναι ότι το έχει καταφέρει χωρίς την προσθήκη νέων μελών στο stable.


Ωστόσο, η ένταξη ενός ακόμη Superstar στην ομάδα θα έδινε νέο ενδιαφέρον, πόσο μάλλον αν ο Superstar αυτός ήταν θηλυκού γένους. Στο παρελθόν έχει γίνει ξανά συζήτηση για πιθανή συνεργασία της Sasha Banks με τα μέλη των New Day, όμως αυτή τη φορά ο ίδιος ο Big E μίλησε για το θέμα. 

Εδώ οι δηλώσεις του: 

"Έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για το θέμα και εμείς βλέπουμε την New Day ως μία ομάδα που θα μπορούσε να αποκτήσει νέα μέλη. Σίγουρα εμείς οι τρεις έχουμε δέσει πολύ σαν ομάδα, όμως αν έπρεπε να διαλέγαμε νέο μέλος, αυτό θα ήταν η Sasha Banks. Θα έδινε νέα δυναμική στο stable καθώς έχει έναν ιδιαίτερα δυναμικό και αξιαγάπητο χαρακτήρα".


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Νέο μέλος της New Day η Sasha Banks; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top