ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

NXT 15/6/2016: Κόντρα γιγάντων

Ο Finn Balor αναρωτήθηκε τι ακολουθεί γι' αυτόν και ο Shinsuke Nakamura απάντησε στο τέλος του πρώτου NXT μετά το Takeover. Δεύτερη νίκη επί του Tye Dillinger για τον Andrade Almas. Έκαναν ντεμπούτο οι Authors Of Pain.

Οι Authors Of Pain έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα στην αρχή του επεισοδίου και διέλυσαν δύο άγνωστους superstars.

H Carmella βρέθηκε αντιμέτωπη με την Tessa Blanchard και την κέρδισε με submission.

Οι TM61 διόρθωσαν την ήττα τους στο ντεμπούτο του και πήραν τη νίκη κόντρα στους Blake & Murphy, οι οποίοι επανενώθηκαν αλλά δεν κατάφεραν τίποτα.

O Tye Dillinger προκάλεσε τον Andrade Almas σε ρεβάνς για την ήττα του στο Takeover, αλλά ο Μεξικανός κέρδισε για δεύτερη φορά τον "Perfect 10".


Ο Finn Balor βρέθηκε στο ρινγκ και αναρωτήθηκε τι ακολουθεί στην καριέρα του. Τότε εμφανίστηκε ο Shinsuke Nakamura που χαρακτήρισε τον "Demon" είδωλο και είπε πως για να γίνει πρωταθλητής πρέπει να κερδίσει το είδωλο. Ο Balor συμφώνησε να βρεθούν αντιμέτωποι.

Αποτελέσματα NXT 15/6/2016

- Οι Authors Of Pain κέρδισαν δύο άγνωστους superstars
- H Carmella κέρδισε την Tessa Blanchard
- Οι TM61 κέρδισαν τους Blake & Murphy
- O Andrade Almas κέρδισε τον Tye Dillinger

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 15/6/2016: Κόντρα γιγάντων Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top