ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

NXT 1/6/2016: Την πλήρωσε η Asuka


H Nia Jax είχε προειδοποιήσει την Asuka πως αν την πλησίαζε θα τη διέλυε. Η πρωταθλήτρια το έκανε και την πλήρωσε. Απρόσμενη νίκη για τους Gargano & Ciampa έναντι των Revival. Σκληρά λόγια μεταξύ Samoa Joe και Finn Balor.

Οι Revival μπήκαν στο ρινγκ για να κάνουν promo για τον αγώνα τους στο Takeover με τους American Alpha. Τους διέκοψαν οι Johnny Gargano και Tommaso Ciampa λέγοντας ότι είναι καλύτεροι. Τα λόγια τους προκάλεσαν την επίθεση των πρώην NXT Tag Team Champions αλλά οι μικρόσωμοι παλαιστές την απέκρουσαν.

Ο Tye Dillinger βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Buddy Murphy στον πρώτο αγώνα του τελευταίου μετά τη διάσπαση με τον Wesley Blake. O "Perfect 10" ήταν αυτός που κέρδισε.

Ο Corey Graves πήρε συνέντευξη από τους Samoa Joe και Finn Balor. Ο Balor είπε ότι είναι αουτσάιντερ στο Steel Cage Match, ενώ ο Joe τα έβαλε με τον Balor που δεν του έδινε ευκαιρία για τον τίτλο όταν ήταν πρωταθλητής.

Ο Austin Aries κέρδισε τον Elias Samson με submission. Στη συνέχεια έστειλε μήνυμα στον Shinsuke Nakamura μέσω μικροφώνου λέγοντας ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

Ο Johnny Gargano κατάφερε να γυρίσει ένα superlex του Scott Dawson σε pinfall και έκλεψε τη νίκη για αυτόν και τον Tommaso Ciampa κόντρα στους Revival. Οι ηττημένοι εκνευρίστηκαν και τους επιτέθηκαν πριν έρθουν οι American Alpha και καθαρίσουν το ρινγκ.

Η Nia Jax είπε στην Asuka πως δεν τη φοβάται και θα την κερδίσει. Η Asuka της είπε ότι μιλάει πολύ και την πλησίασε. Πήγε να επιτεθεί στη διεκδικήτρια αλλά δέχτηκε τελικά Powerbomb.

Αποτελέσματα NXT 1/6/2016

- Ο Tye Dillinger κέρδισε τον Buddy Murphy
- O Austin Aries κέρδισε τον Elias Samson
- Οι Johnny Gargano & Tommaso Ciampa κέρδισαν τους Revival

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 1/6/2016: Την πλήρωσε η Asuka Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top