ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

NXT 22/6/2016: Άγνωστη λέξη η ήττα

Όταν έχεις νικήσει ονόματα όπως ο Sami Zayn και ο Austin Aries, όπως έχει κάνει ο Shinsuke Nakamura, δύσκολα θα σου προκαλέσει πρόβλημα ο Buddy Murphy. Σε 3 εβδομάδες το Nakamura vs Balor. Heel turn από τον Austin Aries. Επέστρεψε η Bayley.


Ανύποπτη ήττα γνώρισε ο Tye Dillinger κόντρα στον πρωτοεμφανιζόμενο Oney Lorcan, ο οποίος κέρδισε με ένα εντυπωσιακό flipping neckbreaker, αφήνοντας τον "Perfect 10" απογοητευμένο μετά από άλλη μια ήττα.

Ο No Way Jose είπε στα παρασκήνια στον Austin Aries πως πρέπει να βλέπει θετικά τα πράγματα. Έπειτα κέρδισε τον Josh Woods. O Austin Aries διέκοψε τα πανηγύρια και είπε πως ο Jose του υπενθύμισε να διασκεδάζει τη ζωή. Στη συνέχεια χόρεψαν μαζί ώσπου ο Aries του επιτέθηκε στο τραπέζι των σχολιαστών.

Ανακοινώθηκε πως ο αγώνας του Shinsuke Nakamura με τον Finn Balor θα γίνει σε τρεις εβδομάδες.

Η Bayley πραγματοποίησε την επιστροφή της μετά τον τραυματισμό που της προσκάλεσε η Nia Jax για να επικρατήσει της Deonna Purrazzo.

H Nia Jax έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την ήττα στο Takeover και έβγαλε τον εκνευρισμό της στη Liv Morgan.

O Buddy Murphy προκάλεσε στο γραφείο του William Regal τον Shinsuke Nakamura και έτσι βρέθηκαν σε αγώνα. Ο "King Of Strong Style" κέρδισε με Kinshasa.

Αποτελέσματα NXT 22/6/2016

- Ο Oney Lorcan κέρδισε τον Tye Dillinger
- O No Way Jose κέρδισε τον Josh Woods
- H Bayley κέρδισε την Deonna Purrazzo
- H Nia Jax κέρδισε τη Liv Morgan
- O Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Buddy Murphy

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 22/6/2016: Άγνωστη λέξη η ήττα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top