ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

NXT 29/6/2016: Μάχη για την κορυφή

Ο πόλεμος για την κορυφή στην tag team division καλά κρατεί, με τους Tommaso Ciampa και Johnny Gargano και τους American Alpha να θέλουν τους τίτλους των Revival, ενώ παραμονεύουν και οι Authors Of Pain. Μεγάλη νίκη για την Alexa Bliss.


H Alexa Bliss και η Carmella άνοιξαν το επεισόδιο με έναν πολύ ωραίο αγώνα, τον οποίο κέρδισε η Bliss με Twisted Bliss.

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Andrade "Cien" Almas. Ηττημένος αυτή τη φορά ήταν ο Noah Potjes.

O Shinsuke Nakamura και ο Finn Balor μίλησαν για τον αγώνα τους προβάλλοντας έντονα τη φιλία που τους ενώνει.

Οι Tommaso Ciampa και Johnny Gargano κέρδισαν τους Hype Bros και ζήτησαν αγώνα τους ομαδικούς τίτλους. Οι American Alpha τους διέκοψαν και είπαν ότι δικαιούνται ρεβάνς. Οι Revival είπαν ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν αξίζει ευκαιρία για τους τίτλους τους. Ο William Regal αποφάσισε να ορίσει 2-Out-Of-3 Falls Match μεταξύ των δύο τελευταίων πρωταθλητών την επόμενη εβδομάδα και υποσχέθηκε στους Ciampa και Gargano πως θα πάρουν τον αγώνα τους στο μέλλον. Έπειτα εμφανίστηκαν οι Authors Of Pain και διέλυσαν τις δύο ομάδες που βρίσκονταν στο ρινγκ.

Αποτελέσματα NXT 29/6/2016

- H Alexa Bliss κέρδισε την Carmella
- O Andrade Almas κέρδισε τον Noah Potjes
- Οι Tommaso Ciampa & Johnny Gargano κέρδισαν τους Hype Bros

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 29/6/2016: Μάχη για την κορυφή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top