ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

NXT Takeover The End: Το τέλος του Balor

Το τελευταίο κεφάλαιο της κόντρας του Samoa Joe με τον Finn Balor γράφτηκε με νικητή τον NXT Champion στο Steel Cage. Παρέμεινε πρωταθλήτρια η Asuka. Πρωταθλητές ξανά οι Revival, έφτασε νέα ομάδα στο NXT. Συνεχίζει ακάθεκτος ο Shinsuke Nakamura. Επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Andrade "Cien" Almas.

Την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό του NXT έκανε ο Andrade "Cien" Almas με αντίπαλο τον Tye Dillinger. Ο Μεξικανός έδειξε δείγματα του ταλέντου του με κάποιες high flying κινήσεις και πήρε τη νίκη στο ντεμπούτο του.

Την έκπληξη έκαναν οι Revival και επανέκτησαν τα NXT Tag Team Championships κερδίζοντας σε έναν εκπληκτικό αγώνα τους American Alpha. Μετά τον αγώνα εμφανίστηκαν δύο θηριώδεις παλαιστές αγνώστου ταυτότητας, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Hall Of Famer Paul Ellering.


Η αήττητη πορεία του Shinsuke Nakamura συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Ο Austin Aries προέβαλλε σθεναρή αντίσταση αλλά έπεσε κι αυτός θύμα του "King Of Strong Style".


Στα παρασκήνια ο William Regal έδινε συνέντευξη τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Bobby Roode και μπήκε σε ένα γραφείο. Αμέσως ο Regal μπήκε μέσα.

Η πρώτη υπεράσπιση του NXT Women's Championship της Asuka κρίθηκε επιτυχημένη αφού κατάφερε να καταβάλλει τη Nia Jax, η οποία έχασε άλλον έναν αγώνα για τον τίτλο.


Ο Finn Balor παρουσιάστηκε πιο σκοτεινός από ποτέ, ο Samoa Joe πιο αποφασισμένος από ποτέ και τελικά είδαμε έναν αρκετά δυνατό αγώνα. Και οι δύο παλαιστές έκαναν kick out στα finisher του άλλου, μέχρι που ο Joe εκτέλεσε ένα τρομερό Muscle Buster από την κορυφή της γωνίας και κράτησε το NXT Championship.

Αποτελέσματα NXT Takeover: The End

- O Andrade Almas κέρδισε τον Tye Dillinger
- Οι Revival κέρδισαν τους American Alpha (νέοι NXT Tag Team Champions)
- O Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Austin Aries
- H Asuka κέρδισε τη Nia Jax (παρέμεινε NXT Women's Champion)
- O Samoa Joe κέρδισε τον Finn Balor (παρέμεινε NXT Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT Takeover The End: Το τέλος του Balor Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top