ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Υπάρχουν κι άλλοι "Paul Heyman guys";


Καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας του στο χώρο του pro wrestling ο Paul Heyman έχει καταφέρει να αναδείξει πολλά ταλέντα και να βοηθήσει πολλούς παλαιστές να φτάσουν στο αποκορύφωμα της καριέρας τους.


Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι Rob Van Dam, Brock Lesnar και CM Punk. Τα τελευταία χρόνια οι ιθύνοντες του WWE προσπάθησαν να πετύχουν κάτι παρόμοιο με τους Cesaro, Curtis Axel και Ryback, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το DailyWrestlingNews.com, υπάρχει η σκέψη στους ιθύνοντες του WWE να τοποθετήσουν τον Paul Heyman δίπλα σε ένα-δύο ονόματα αμέσως μετά το draft με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν είχε ακουστεί η προοπτική ύπαρξης ενός "Paul Heyman Girl", όμως αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Υπάρχουν κι άλλοι "Paul Heyman guys"; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top