ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Randy Orton: Επιστρέφει τον Αύγουστο


Όπως αναφέραμε ξανά πρόσφατα, ο Randy Orton έχει μείνει εκτός δράσης από τον περασμένο Οκτώβριο και η επιστροφή του έχει αργήσει σε σημαντικό βαθμό.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά τέθηκε εκτός εξαιτίας τραυματισμού στον καταπονεμένο ώμο του, όμως στη συνέχεια κυκλοφόρησαν φήμες για νέα προβλήματα στον αυχένα του.

Φαίνεται πάντως ότι η επιστροφή του έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και ότι στο Summerslam θα δηλώσει παρών. Αυτό προκύπτει από αναφορές του DailyWrestlingNews.com, σύμφωνα με τις οποίες υπογραμμίζεται ότι το όνομα του "Viper" έχει ήδη ανακοινωθεί για επερχόμενα live events του WWE τον Αύγουστο.

Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να είναι ήδη έτοιμος ο Randy Orton και οι άνθρωποι του WWE περιμένουν απλώς να τον εμφανίσουν την κατάλληλη στιγμή είτε στο RAW ή στο Smackdown.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Randy Orton: Επιστρέφει τον Αύγουστο Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top