ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

RAW 13/6/2016: Την κατέβασε πριν την ώρα της

Το Money In The Bank μπορεί να είναι την Κυριακή, αλλά ο Chris Jericho αποφάσισε να κατεβάσει πρόωρα τη βαλίτσα μετά το main event. Χωρίς το Club στο Money In The Bank ο AJ Styles. Την έφερε στους Rollins και Reigns ο Ambrose. Επέστρεψε ο Corporate Kane. Η Dana Brooke έκανε λάθος και προκάλεσε τον εκνευρισμό της Charlotte.

H New Day άνοιξε το επεισόδιο με τους Xavier Woods και Big E να κοροϊδεύουν τα παπούτσια του Kogi Kingston. Οι Enzo Amore & Big Cass τους διέκοψαν και ο Enzo τσακώθηκε με τον Woods για την τρομπέτα του. Στη συζήτηση μπλέχτηκαν οι Vaudevillains και οι Luke Gallows & Karl Anderson. Ακολούθησε αγώνας των faces εναντίον των heels, με τον Gallows και τον Anderson να δίνουν τη νίκη στην ομάδα τους με Magic Killer στον Kofi.


O Kane επέστρεψε και είπε στον Shane και τη Stephanie πως θέλει να είναι ο ιθύνων του Smackdown μετά το brand split.

O Rusev επιτέθηκε στον Titus O' Neil κατά τη διάρκεια της εισόδου του και δεν τον άφησε να ξανασηκωθεί ποτέ.


Στο Ambrose Asylum ο Dean Ambrose φιλοξένησε τους Seth Rollins και Roman Reigns. Οι δύο τους δήλωσαν πως είναι καλύτεροι από τον άλλο. Ο Ambrose είπε ότι αν κερδίσει το Money In The Bank ίσως το εξαργυρώσει την ίδια βραδιά. Οι τρεις τους μπλέχτηκαν σε σωματική συμπλοκή, η οποία έληξε με τον Ambrose να κάνει Dirty Deeds στον Reigns.


Το λάθος της Dana Brooke να επαναφέρει στο ρινγκ τη Charlotte ενώ δεν ήταν καλά κόστισε τον αγώνα της πρωταθλήτριας κόντρα στην Paige. Αργότερα στα παρασκήνια η Charlotte ήταν εκνευρισμένη και είπε στην Brooke πως πρέπει να της μάθει κάποια πράγματα.


Ο Sheamus κέρδισε τον Zack Ryder και μετά του επιτέθηκε, ώσπου ήρθε ο Apollo Crews και τον ανάγκασε να φύγει τρέχοντας μέσα από το κοινό.


Ο Kevin Owens και ο Alberto Del Rio πήγαν εκνευρισμένοι στα γραφεία όπου ήταν ο Shane McMahon κι ο Kane. O Kane πρότεινε οι δυο τους να συμμαχήσουν εναντίον του Lucha Dragons, οι οποίοι θα έπαιρναν τη θέση τους στο Money In The Bank αν κέρδιζαν. Ο Shane συμφώνησε.

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς που αφορούσε συμμετέχοντες του Money In The Bank ήταν αυτός του Sami Zayn με τον Cesaro, τον οποίο κέρδισε ο Καναδός με εντυπωσιακό τρόπο.


Στο contract signing του John Cena με τον AJ Styles, o Cena είπε πως ο Styles μπορεί να ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο PWG, στο Ring Of Honor και το NJPW, αλλά ότι στο WWE είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ο Styles υποστήριξε πως αν δεν έλειπε 15 χρόνια θα ήταν αυτός το πρόσωπο του WWE και όχι ο Cena. O 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε δύο συμβόλαια στο ρινγκ, ένα που όριζε ότι ο αγώνας θα γίνει με την παρουσία του Club και ένα που όριζε ότι ο Styles θα είναι μόνος του. Ο "Phenomenal One" υπέγραψε το δεύτερο.


Ο Kevin Owens και ο Alberto Del Rio είχαν πολλά προβλήματα συνεργασίας αλλά κέρδισαν τους Lucha Dragons. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Del Rio επιτέθηκε στον Owens.


Στο main event, όπου σχολιαστές ήταν μεταξύ άλλων οι Kevin Owens και Sami Zayn, timekeeper ο Alberto Del Rio και ring announcer ο Cesaro, o Dean Ambrose κέρδισε με Dirty Deeds τον Chris Jericho. Έπειτα, ξέσπασε χάος στο ρινγκ με τους συμμετέχοντες να πλακώνονται μεταξύ τους. Ο Jericho απείχε και αφού έμειναν όλοι κάτω ανέβηκε τη σκάλα και κατέβασε τη βαλίτσα του Money In The Bank.


Αποτελέσματα RAW 13/6/2016

- Οι Luke Gallows & Karl Anderson & Vaudevillains κέρδισαν τους Enzo Amore & Bic Cass & New Day
- H Paige κέρδισε τη Charlotte
- O Sheamus κέρδισε τον Zack Ryder
- O Sami Zayn κέρδισε τον Cesaro
- Οι Kevin Owens & Alberto Del Rio κέρδισαν τους Lucha Dragons
- O Dean Ambrose κέρδισε τον Chris Jericho


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 13/6/2016: Την κατέβασε πριν την ώρα της Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top