ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Ποιοι μένουν στο RAW και ποιοι πάνε στο Smackdown;


Το επερχόμενο Draft του WWE και ο διαχωρισμός του ρόστερ μεταξύ σε RAW και Smackdown έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του WWE Universe. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποιες ανεπίσημες, ακόμη, πληροφορίες σχετικά με λεπτομέρειες των αλλαγών που έρχονται.


Σύμφωνα με το WrestlingNewsSource.com, ο Roman Reigns θα παραμείνει στο Monday Night RAW ως κύριος face της εταιρίας, ενώ βασικός του αντίπαλος θα είναι ο Seth Rollins, ο οποίος θα μείνει και αυτός στο "κόκκινο" ρόστερ.

Στον αντίποδα, οι AJ Styles και John Cena θα μεταφερθούν στο Smackdown και η κόντρα τους θα συνεχιστεί εκεί πιθανότατα μέχρι και το Summerslam, όπου λογικά θα συγκρουστούν με διακύβευμα τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο που θα επαναφέρει το WWE.

Αξίζει πάντως να υπογραμμίσουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμη δεδομένο, ωστόσο οι παραπάνω πληροφορίες έχουν υπόσταση αν κρίνουμε με βάση τα σημερινά storylines του promotion.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποιοι μένουν στο RAW και ποιοι πάνε στο Smackdown; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top