ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

ROH 15/6/2016: Η ρεβάνς του O'Reilly

Ένα χρόνο μετά την ήττα του από τον Kushida στον τελικό του Best Of The Super Juniors Tournament, o Kyle O'Reilly πήρε εκδίκηση από τον Ιάπωνα. Άναψαν τα αίματα μεταξύ Mark Briscoe και Roderick Strong.

O IWGP Heavyweight Champion Tetsuya Naito πήρε άλλη μια νίκη στο Ring Of Honor έχοντας αντίπαλο αυτήν τη φορά τον Moose.

Οι All Night Express κέρδισαν τους Cheeseburger και Jushin Thunder Liger ενώ συνεχίζουν να προμοτάρουν την καμπάνια τους "Make Wrestling Great Again".

Ενώ ο Mark Briscoe βρισκόταν στο σχολιασμό ήρθε ο αντίπαλός του στο Best In The World Roderick Strong. Οι δύο τους είχαν έντονο διάλογο και ήρθαν οι security για να τους χωρίσουν.

Σε μια επίδειξη άρτιας τεχνικής προέβησαν ο Kyle O'Reilly και ο Kushida. Οι κινήσεις υποταγής και τα reversals έπεφταν βροχή με τον Αμερικανό να είναι αυτός που έφυγε με τη νίκη.

Αποτελέσματα ROH 15/6/2016

- O Tetsuya Naito κέρδισε τον Moose
- Οι All Night Express κέρδισαν τους Cheeseburger & Jushin Thunder Liger
- O Kyle O'Reilly κέρδισε τον Kushida

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 15/6/2016: Η ρεβάνς του O'Reilly Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top