ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ROH 1/6/2016: Είναι η Elite για κάποιο λόγο


Άλλη μια φορά το Bullet Club ήταν η ανώτερη ομάδα μέσα στο ρινγκ, κερδίζοντας αυτήν τη φορά τους Hiroshi Tanahashi, Yoshi Tatsu και Michael Elgin. Νέοι διεκδικητές οι Motor City Machine Guns. Τα έβαλε με τον ACH ο Silas Young.

Το Midnight Star έδωσε τη νίκη στον ACH κόντρα στον Lio Rush. Μετά το τέλος του αγώνα ο Silas Young επιτέθηκε και στους δύο συμμετέχοντες.

Οι Addiction ισχυρίστηκαν πως είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Οι Motor City Machine Guns και οι Roppongi Vice διαφώνησαν και οι Addiction τους προκάλεσαν σε αγώνα, με τους νικητές να παίρνουν αγώνα για τους τίτλους των Addiction στο Best In The World. Οι Motor City Machine Guns ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη και το χρίσμα των πρώτων διεκδικητών.

Η Elite του Bullet Club βρέθηκε αντιμέτωπη με τους Hiroshi Tanahashi, Yoshi Tatsu και Michael Elgin και πήρε τη νίκη με One Winged Angel του Kenny Omega στον Tatsu.

Αποτελέσματα ROH 1/6/2016

- Ο ACH κέρδισε τον Lio Rush
- Οι Motor City Machine Guns κέρδισαν τους Addiction και Roppongi Vice (νέοι διεκδικητές των ROH World Tag Team Championships)
- H Elite κέρδισε τους Hiroshi Tanahashi, Yoshi Tatsu & Michael Elgin

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 1/6/2016: Είναι η Elite για κάποιο λόγο Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top