ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

ROH 22/6/2016: Ομάδα κατ' ανάγκην

Μπορεί να είναι αντίπαλοι στο Best In The World, αλλά ο Jay Lethal, o Jay Bricoe, o Mark Briscoe και ο Roderick Strong συμμάχησαν για να κερδίσουν το Bullet Club. Έστειλε το μήνυμά του στον BJ Whitmer ο Steve Corino.


Ο διεκδικητής του ROH TV Championship Dalton Castle έδωσε τον τελευταίο του τηλεοπτικό αγώνα πριν το Best In The World κόντρα στον Gedo και τον κέρδισε μέσα σε 5 λεπτά.

Ο Will Ferrara προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Tomohiro Ishii.

O Steve Corino είπε πως έφτασε η ώρα να σταματήσει να υποκρίνεται πως είναι καλός άνθρωπος και να κρύβεται κάτω από κουστούμια και υποσχέθηκε να πετάξει τον BJ Whitmer έξω από το Ring Of Honor.

Στο main event οι Briscoes, o Jay Lethal και ο Roderick Strong κατάφεραν να συνεργαστούν καλά και να πάρουν τη νίκη κόντρα στο πιο συμπαγές στα χαρτιά Bullet Club, το οποίο εκπροσωπούσαν οι Kenny Omega, Matt Jackson και Guerrillas Of Destiny.

Αποτελέσματα ROH 22/6/2016

- Ο Dalton Castle κέρδισε τον Gedo
- O Tomohiro Ishii κέρδισε τον Will Ferrara
- Οι Briscoes, Jay Lethal & Roderick Strong κέρδισαν το Bullet Club

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 22/6/2016: Ομάδα κατ' ανάγκην Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top