ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

ROH 8/6/2016: Η ρεβάνς πλησιάζει

Ο Jay Briscoe έρχεται για να πάρει στο φετινό Best In The World τον τίτλο που έχασε στο περσινό. Επιθέσεις σε όλους από το Bullet Club. Εκνεύρισε ξανά τον Steve Corino ο BJ Whitmer.

Ο Kazuchika Okada βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Matt Sydal. O πρώην IWGP Heavyweight Champion πήρε τη νίκη με το Rainmaker.

O Colt Cabana κέρδισε τον Adam Page του Bullet Club. Αυτό οδήγησε στο να δεχτεί επίθεση από τον ηττημένο και τους Guerrillas Of Destiny

Στο main event ο Jay Lethal εκμεταλλεύτηκε την εμπλοκή του Bullet Club για να κερδίσει τον Donovan Daijak. Στη συνέχεια δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση από τη φατρία. Οι Briscoes ήρθαν να τον σώσουν και στο τέλος έμειναν στο ρινγκ ο Jay Lethal και ο Jay Briscoe, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι στο main event του Best In The World.

Αποτελέσματα ROH 8/6/2016

- Ο Kazuchika Okada κέρδισε τον Matt Sydal
- O Colt Cabana κέρδισε τον Adam Page
- O Jay Lethal κέρδισε τον Donovan Daijak

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 8/6/2016: Η ρεβάνς πλησιάζει Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top