ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Seth Rollins: Για ποιον λόγο απαγορεύτηκε το Curb Stomp;


Ο Seth Rollins πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο ρινγκ στο Extreme Rules και εκτέλεσε ένα άψογο Pedigree στον Roman Reigns. Αρκετό καιρό πίσω όμως, για την ακρίβεια στην Wrestlemania 31 νικούσε τον νυν WWE World Heavywheight Champion για τον μεγάλο τίτλο χρησιμοποιώντας ένα άλλο finisher, το The Curb Stomp.


Στο "Talk is Jericho" ο Seth Rollins αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο οι ιθύνοντες του promotion και μάλιστα ο Vince McMahon απαγόρευσε τη χρήση του συγκεκριμένου finisher.

Εδώ τα όσα είπε ο Rollins πάνω στο θέμα:

"Ήταν αμέσως μετά τη νίκη μου στην Wrestlemania και ήμουν μπροστά όταν πάρθηκε η απόφαση. Δεν ήταν μόνο ότι είχε μία περίεργη ονομασία και ότι φαινόταν κιόλας πολύ βίαιο. Ο Vince απαγόρευσε την κίνηση επειδή κατάλαβε ότι μπορούν πολλά παιδιά να την χρησιμοποιούν και να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί".

Συνέχισε λέγοντας:

"Πάλεψα για να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Pedigree. Έστειλα μήνυμα στον Triple H και του το ζήτησα και εκείνος το πήρε στην πλάκα. Στη συνέχεια πήγα στον Vince και τον ρώτησα και εκείνος ξετρελάθηκε με την ιδέα".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Seth Rollins: Για ποιον λόγο απαγορεύτηκε το Curb Stomp; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top