ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Η απόλυτη κυριαρχία της Shield στο WWE


Τα τρία μέλη της Shield κυριαρχούν στο WWE από την πρώτη μέρα της γέννησης του stable, πόσο μάλλον όταν εκείνο διαλύθηκε.

Διαβάστε κάποια στατιστικά γεγονότα μετά το MITB 2016 PPV:

- Ο Dean Ambrose είναι το μοναδικό μέλος της Shield που έχει κατακτήσει τρεις διαφορετικούς - σε ατομικό επίπεδο - τίτλους του WWE (United States, Intercontinental και WWE World Heavyweight).

- Οι Roman Reigns και Seth Rollins έχουν κατακτήσει τους τίτλους WWE Tag Team.

- Ο Roman Reigns έχει τους περισσότερους τίτλους WWE World Heavyweight (3). O Seth Rollins έχει δύο, ενώ ο Ambrose έναν (τωρινός πρωταθλητής).

- Κάθε μέλος της Shield κατέκτησε το πρώτο του WWE World Heavyweight Title, κερδίζοντας ένα άλλο. 

* Ο Seth Rollins νίκησε τον Roman Reigns στην WrestleMania 31.
* Ο Roman Reigns νίκησε τον Dean Ambrose στο Survivor Series 2015.
* Ο Dean Ambrose νίκησε τον Seth Rollins στο Money in the Bank 2016.

- Από το Royal Rumble 2015 μέχρι σήμερα, τουλάχιστον ένα μέλος της Shield συμμετείχε σε όλα τα τηλεοπτικά WWE World Heavyweight Title Matches. Αρκετά ματς είχαν και δύο, ενώ μάλιστα σε ένα PPV έπαιξαν και οι τρεις. Στην περίοδο αυτή, ο John Cena έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο.

- Ο Seth Rollins κράτησε τον τίτλο του WWE για 220 ημέρες στο πρώτο του reign. Ο Roman Reigns κράτησε τον τίτλο για τις μισές περίπου μέρες από ότι ο Rollins σε τρία όμως reigns.

- Από την WrestleMania 31 και μετά, τα μέλη της Shield έχουν κατακτήσει έξι φορές τον τίτλο WWE World Heavyweight.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Η απόλυτη κυριαρχία της Shield στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top