ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

ΟΔΗΓΟΣ SLAMMIVERSARY 2016


Το ένα από τα δύο ζωντανά pay per view του TNA, το Slammiversary, διεξάγεται σήμερα 12 Ιουνίου με 8 αγώνες στο πρόγραμμα και το Rings Of Pain σας φέρνει τον οδηγό.

Δύο είναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του φετινού Slammiversary. Η μία είναι το main event, όπου ο Drew Galloway θα υπερασπιστεί το TNA World Heavyweight Championship κόντρα στον Lashley. Ο αγώνας είναι ιδιαίτερος καθώς μπορεί να τελειώσει μόνο με knockout ή submission.

Ο άλλος αγώνας, ο οποίος έχει πολυσυζητηθεί τον τελευταίο καιρό, είναι ανάμεσα στον Jeff Hardy και τον αδερφό του Matt. Ο αλλαγμένος Matt Hardy τα έχει βάλει με τον αδερφό του και οι δυο τους καλούνται να αποδείξουν για πολλοστή φορά ποιος είναι ο καλύτερος σε ένα Full Metal Mayhem Match.

Πρόγραμμα Slammiversary 2016


Drew Galloway (c) vs Lashley - TNA World Heavyweight Championship Match
Jeff Hardy vs Matt Hardy - Full Metal Mayhem Match
Mike Bennett vs EC3
Eli Drake vs Bram (c) - King Of The Mountain Championship Match
Decay (c) vs Bro Mans - TNA Tag Team Championships Match
Maria Kanellis vs Gail Kim
Trevor Lee (c) vs Eddie Edwards vs DJ Z vs Andrew Everrett - Ultimate X X-Division Championship Match
Jade vs Sienna - TNA Knockouts Championship Match

Trailer Slammiversary 2016


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ΟΔΗΓΟΣ SLAMMIVERSARY 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top