ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Slammiversary 2016: Ο καταστροφέας χτύπησε


Ο Drew Galloway δεν άντεξε στο ρινγκ με τον Lashley και ο "Destroyer" τον έκανε να λιποθυμήσει προκειμένου να γίνει ο νέος TNA World Heavyweight Champion στο main event του φετινού Slammiversary. Κέρδισε τη μάχη των αδερφών ο Jeff Hardy. Κράτησε τους ομαδικούς τίτλους η Decay. Εξιλεώθηκε ο EC3. Νέος X-Division Champion ο Eddie Edwards.

Το Fatal Four Way για το X-Division Championship ήταν αυτό που άνοιξε το PPV. Οι high flying κινήσεις έπεφταν βροχή και τελικά ο Eddie Edwards κατάφερε να κερδίσει τους Trevor Lee, Andrew Everett και DJ Z για να κατακτήσει τον τίτλο.

Η πρώτη εμφάνιση των Tribunal σε PPV ήταν επιτυχημένη, καθώς οι Γάλλοι πήραν τη νίκη κόντρα στους Grado και Mahabali Shera, Έπειτα πανηγύρισαν μαζί με τον Al Snow, ο οποίος πριν τον αγώνα είπε πως ο Donald Trump είναι ο ήρωάς του.

Η αδυναμία της Maria να αγωνιστεί ανάγκασε τον Billy Corgan να κάνει τον αγώνα για το Knockouts Championship Triple Threat με την προσθήκη της Gail Kim. Εκεί η Marti Bell πρόδωσε την Jade την ώρα που δεν έβλεπε ο διαιτητής και η Sienna εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να γίνει νέα Knockouts Champion.

O James Storm αποφάσισε να καλωσορίσει τον Braxton Sutter δίνοντάς του αγώνα στο Slammiversary. O βετεράνος πήρε τη νίκη με το Last Call, αλλά ο Sutter κέρδισε τον σεβασμό και έφυγαν από το ρινγκ αγκαλιασμένοι πίνοντας μπύρες.

Τι κι αν μπότσαρε την είσοδό του, τι κι αν έκανε το ίδιο botch κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Eli Drake δεν πτοήθηκε και κέρδισε τον Bram για να παραμείνει King Of The Mountain Champion.

Η εξιλέωση για τον EC3 έφτασε επιτέλους αφού κέρδισε τον Mike Bennett. Και οι δύο έκαναν kick out στο finisher του αντιπάλου τους, αλλά το τελευταίο One Percenter έδωσε τη νίκη στον EC3.

Οι Hardys συγκρούστηκαν σε έναν αγώνα που περιείχε κάδους σκουπιδιών, τραπέζια και σκάλες που κάλυπταν όλο το μήκος του ρινγκ. Ο Jeff τελικά βγήκε νικητής με Swanton Bomb σε τραπέζι έξω από το ρινγκ.

Η απόπειρα των Bro Mans να ξαναγίνουν Tag Team Champions απέτυχε αφού η Decay τους κέρδισε. Η ανάμειξη της Rosemary και της Raquel ευνόησε τους πρωταθλητές, οι οποίοι πήραν τη νίκη με τον Abyss να κάνει Powerbomb τον Crazzy Steve πάνω στον Jessie Godderz.

Το main event ήταν υπόθεση για σκληρούς άντρες. Ο Lashley και ο Drew Galloway απέδειξαν ότι είναι τέτοιοι άντρες. Ο Σκωτσέζος πέρασε μέχρι και μέσα από τραπέζι για να κρατήσει τον τίτλο του, αλλά ο Lashley τον έκανε να λιποθυμήσει με λαβή υποταγής και κέρδισε για τρίτη φορά το TNA World Heavyweight Championship.

Αποτελέσματα Slammiversary 2016

- O Eddie Edwards κέρδισε τους Trevor Lee, Andrew Everett και DJ Z (νέος X-Division Champion)
- Οι Tribunal κέρδισαν τους Grado & Mahabali Shera
- H Sienna κέρδισε τις Jade και Gail Kim (νέα Knockouts Champion)
- O James Storm κέρδισε τον Braxton Sutter
- O Eli Drake κέρδισε τον Bram (παρέμεινε King Of The Mountain Champion)
- O EC3 κέρδισε τον Eli Drake
- O Jeff Hardy κέρδισε τον Matt Hardy
- H Decay κέρδισε τους Bro Mans (παρέμειναν Tag Team Champions)
- O Lashley κέρδισε τον Drew Galloway (νέος TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Slammiversary 2016: Ο καταστροφέας χτύπησε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top