ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Smackdown 16/6/2016: Οι καλοί γελούν τελευταίοι

Οι συμμετέχοντες του Money In The Bank Match ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς αφού άνοιξαν και έκλεισαν το επεισόδιο με τους καλούς να επικρατούν. Φουριόζος ο Rusev. Κέρδισε ξανά τη Natalya η Charlotte. Τα έβαλε με τον Xavier Woods ο AJ Styles.


Το Highlight Reel του Chris Jericho άνοιξε το επεισόδιο με καλεσμένο τον Dean Ambrose. Στο segment μπλέχτηκαν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του Money In The Bank Match καταλήγοντας σε σωματική συμπλοκή.

Ένα μέλος από κάθε ομάδα που θα διεκδικήσει τα WWE Tag Team Championships βρέθηκε αντιμέτωπο σε Fatal Four Way Match. O Kofi Kingston έφυγε με τη νίκη έναντι των Aiden English, Luke Gallows και Big Cass.

O Baron Corbin διέλυσε τον Zack Ryder υπό το βλέμμα του Dolph Ziggler που βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών.

Ο αγώνας του Rusev με τον Kalisto δεν έγινε ποτέ αφού ο US Champion επιτέθηκε στον μασκοφόρο. Ο Titus O'Neil έτρεξε για να βοηθήσει αλλά ο Rusev εγκατέλειψε το ρινγκ.

Το Club έδινε συνέντευξη όταν τους διέκοψε η New Day. O AJ Styles προκάλεσε τον Xavier Woods σε αγώνα, τον οποίο κέρδισε με το Calf Crusher.

Άλλη μια νίκη έναντι της Natalya πήρε η Charlotte κάνοντάς τη να υποταχθεί στο Figure Eight.

Στο main event οι Sami Zayn, Cesaro και Dean Ambrose αντιμετώπισαν τους Chris Jericho, Kevin Owens και Alberto Del Rio και πήραν τη νίκη με Dirty Deeds του Ambrose στον Owens.

Αποτελέσματα Smackdown 16/6/2016

- Ο Kofi Kingston κέρδισε τους Aiden English, Luke Gallows και Big Cass
- O Baron Corbin κέρδισε τον Zack Ryder
- Η Charlotte κέρδισε τη Natalya
- Οι Sami Zayn, Cesaro & Dean Ambrose κέρδισαν τους Chris Jericho, Kevin Owens & Alberto Del Rio

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown 16/6/2016: Οι καλοί γελούν τελευταίοι Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top