ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Smackdown 23/6/2016: Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια

Με κύριους πρωταγωνιστές τους Dean Ambrose και Seth Rollins και φυσικά χωρίς τον τιμωρημένο Roman Reigns διεξήχθη το εβδομαδιαίο επεισόδιο του Smackdown, στο main event του οποίου ο "Architect" τέθηκε αντιμέτωπος με τον Sami Zayn, ενώ νωρίτερα ο AJ Styles αγωνίστηκε εναντίον του Jimmy Uso. Εδώ όλα έγιναν στο "μπλε" show αυτής της βδομάδας.Στο ξεκίνημα του προγράμματος ο Seth Rollins προκάλεσε οποιονδήποτε από τα αποδυτήρια του Smackdown σε αγώνα και ο Sami Zayn ήταν αυτός ο οποίος στάθηκε απέναντι του. Στο segment συμμετοχή είχε και ο Dean Ambrose, ο οποίος δημιούργησε ξαφνικά το Ambrose Asylum.


Στον πρώτο αγώνα του show ο Cesaro επικράτησε του Alberto Del Rio με το Neutralizer.


Στη συνέχεια, οι Sheamus και Apollo Crews συγκρούστηκαν όπως και στο Money in The Bank. Αυτή τη φορά νικητής αναδείχθηκε ο Ιρλανδός με count out.


Επόμενη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα σε AJ Styles και Jimmy Uso. Ο Styles έχοντας και τη βοήθεια του Club νίκησε τον Uso με το Phenomenal Forearm.


Έπειτα, οι New Day δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν μία ακόμη νίκη με αντιπάλους αυτή τη φορά τους Vaudevillains. 


Λίγο πριν το main event, η Becky Lynch αντιμετώπισε την Dana Brooke, η οποία στέφθηκε νικήτρια με τη βοήθεια της Charlotte. Μετά τον αγώνα η Sasha Banks ήρθε ξανά στο ρινγκ και εκτέλεσε ένα Banks Statement στην Brooke.


Στον τελευταίο αγώνα του Smackdown ο Seth Rollins επιβλήθηκε του Sami Zayn, σε έναν αγώνα όπου ο Dean Ambrose είχε ρόλο σχολιαστή. Μετά τον αγώνα ο Seth Rollins επιτέθηκε στον Ambrose, όμως στο τέλος αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.


Αποτελέσματα Smackdown 23/6/2016

- Ο Cesaro νίκησε τον Alberto Del Rio
- O Sheamus επικράτησε του Apollo Crews
- Ο AJ Styles νίκησε τον Jimmy Uso
- Οι New Day επιβλήθηκαν των Vaudevillains
- Η Dana Brooke νίκησε την Becky Lynch
- Ο Seth Rollins επικράτησε του Sami Zayn


Δείτε εδώ το Smackdown:


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Smackdown 23/6/2016: Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top