ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Θα είναι τρίωρο το Smackdown όπως το RAW;


Η μετατροπή του Smackdown σε ζωντανό πρόγραμμα κάθε Τρίτη βράδυ, όπως είναι αντίστοιχα κάθε Δευτέρα το RAW έχει δημιουργήσει ένα ακόμη ερωτηματικό σχετικά με το "μπλε" show και αυτό είναι η χρονική διάρκεια του.


Όπως είναι γνωστό, το RAW κάθε Δευτέρα διαρκεί τρεις ώρες, καθώς εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια είναι το σημαντικότερο πρόγραμμα του WWE. Οι ιθύνοντες του promotion απόφάσισαν όμως να αλλάξουν στρατηγική και να εξισορροπήσουν την κατάσταση ανάμεσα στα δύο shows.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάποια αλλαγή για τη χρονική διάρκεια του Monday Night RAW, επομένως το "κόκκινο" show θα εξακολουθήσει να διαρκεί 3 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι στην προσπάθεια του WWE να έχει δύο ισοδύναμα show, θα δώσει την αντίστοιχη χρονική διάρκεια στο Smackdown;

Το σίγουρο είναι ότι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο της η μεγάλη εταιρία και αυτός δεν είναι άλλος από το να έχει ένα εξίσου σημαντικό και ταυτόχρονα ανταγωνιστικό show, παρόμοιο με εκείνο του RAW.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα είναι τρίωρο το Smackdown όπως το RAW; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top