ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Δύο tag team τίτλοι μετά το brand split;


Κυρίαρχοι στην κατηγορία των tag teams είναι οι Kofi Kingston, Big E και Xavier Woods ως New Day εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς πλέον έχουν τους τίτλους στα χέρια τους 283 μέρες έχοντας νικήσει όλες τις ομάδες που βρέθηκαν απέναντι τους.


Για πρώτη φορά μετά από καιρό η tag team division δείχνει πιο ισχυρή από ποτέ με πολλές ικανές ομάδες, οι οποίες θα μπορούσαν άνετα να έχουν στην κατοχή τους τους πολυπόθητους τίτλους. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή στο ενεργό ρόστερ του WWE εκτός από τους New Day, βρίσκονται οι Enzo και Cass, οι Vaudevillains, οι Dudley Boyz, οι Luke Gallows και Karl Anderson, οι Social Outcasts και πολλοί ακόμη, ενώ σύντομα θα δούμε ξανά την Wyatt Family, αλλά και τους Primo και Epico.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι υπεύθυνοι της εταιρίας σκέφτονται τη δημιουργία ενός ακόμη tag team τίτλου, ώστε να έχει το κάθε show τους δικούς του tag team πρωταθλητές. Υπάρχει πάντα βέβαια και η επιλογή ενός κοινού tag team championship με τους πρωταθλητές να εμφανίζονται τόσο στο RAW, όσο και στο Smackdown.

Item Reviewed: Δύο tag team τίτλοι μετά το brand split; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top