ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Θα παραμείνουν tag team οι Enzo-Cass και μετά το brand split;


Πριν λίγες μέρες είχαμε αναφέρει τον θαυμασμό του Vince McMahon απέναντι στον Big Cass και το ενδεχόμενο διάσπασης της ομάδας των Enzo και Cass ενόψει του brand split.


Σύμφωνα με το DailyWrestlingNews.com ωστόσο, οι ιθύνοντες του WWE δεν σκοπεύουν να χωρίσουν την ομάδα του Enzo Amore και Big Cass. 

Ο ίδιος ο Vince McMahon είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του Enzo μετά τον τραυματισμό του στο Payback, ενώ εκτιμά σε μεγάλο βαθμό την ικανότητα του στο μικρόφωνο, ένα στοιχείο το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την επιτυχία που έχουν σημειώσει μέχρι στιγμής οι Enzo και Cass.

Αξίζει ακόμη να σημειώσουμε ότι η ομάδα των Enzo και Cass έχει πετύχει θεαματικό αριθμό πωλήσεων σε merchandise, κάτι το οποίο προφανώς και δεν περνάει απαρατήρητο από τον ισχυρό άνδρα της εταιρίας, επομένως η διάσπαση τους στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο μοιάζει μάλλον απίθανη.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα παραμείνουν tag team οι Enzo-Cass και μετά το brand split; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top