ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

The Rock: «Σκεφτόμουν να πάω στο UFC»Ο Dwayne "The Rock" Johnson είναι ένας από τους πλέον χαρισματικούς και πολυτάλαντους Superstars που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο των σπορ και ένα από τα λίγα πράγματα που δεν έχει κάνει στην καριέρα του είναι να αγωνιστεί στο κλουβί.
Ωστόσο, φαίνεται ότι λίγο έλειψε να συμβεί κι αυτό μετά το 2004, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος σε συνέντευξη του. Εδώ οι σχετικές δηλώσεις του:

"Υπήρξε μία εποχή που σκεφτόμουν ότι στο WWE τα έχω κάνει όλα και η καριέρα μου στον χώρο του κινηματογράφου έχει μείνει κάπως στάσιμη. Ήμουν ακόμη σχετικά νέος, 34 αν θυμάμαι καλά και σκέφτηκα το UFC".

Συνέχισε λέγοντας:

"Ωστόσο αναλογιζόμουν ότι η διαδικασία θα πάρει τουλάχιστον δύο χρόνια να προετοιμαστώ και να μπω στο Octagon, πόσο μάλλον στο UFC. Δεν ήμουν σίγουρος με ποιους ανθρώπους θα έπρεπε να συνεργαστώ και έτσι η ιδέα ξεθώριασε και παρέμεινα στον χώρο των ταινιών".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: The Rock: «Σκεφτόμουν να πάω στο UFC» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top