ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Ενδιαφέρον του TNA για τους Rhodes, Sandow και Barrett


Το τελευταίο χρονικό διάστημα είδαμε πολλούς σημαντικούς Superstars να αποχωρούν από το WWE, πολλοί εκ των οποίων όχι υπό ιδανικές συνθήκες.


Στην κορυφή των ονομάτων που έφυγαν από την μεγάλη εταιρία βρίσκονται οι Cody Rhodes, Damien Sandow και Wade Barrett. Το TNA σαφέστατα δεν μπορεί να αφήσει να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία και σίγουρα θα κάνει προσπάθεια να τους αποκτήσει, όπως ενημέρωσε και η ίδια η Dixie Carter, πρόεδρος του promotion. 

Εδώ οι σχετικές δηλώσεις της:

"Υπάρχει πολύ ταλέντο ελεύθερο στην αγορά, κάτι το οποίο δεν υπήρχε εδώ και καιρό. Επομένως, νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για εμάς και υπάρχουν κάποια καλά ονόματα που θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική του να φέρουμε ταλαντούχους παλαιστές, με ικανότητα στο μικρόφωνο και δυναμικούς χαρακτήρες".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ενδιαφέρον του TNA για τους Rhodes, Sandow και Barrett Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top