ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

«Triple H vs Seth Rollins» πάει για Summerslam!


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλάνα του WWE άλλαξαν μετά την αποβολή του Roman Reigns λόγω παραβίασης της πολιτικής της εταιρείας.

Επικρατεί η αίσθηση ότι ο Seth Rollins δεν θα νικούσε με καθαρό τρόπο τον Reigns, εάν ο τελευταίος δεν είχε προχωρήσει νωρίτερα σε ατόπημα. Τελικά ο Reigns δεν θα απουσιάσει από το Battleground 2016 PPV. Παραμένει μεγάλο ερωτηματικό το ποιος θα κερδίσει στον αγώνα, που θεωρούταν δεδομένο ότι θα γινόταν στο Summerslam και όχι σε άλλο pay per view.

Όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, ο Triple H θα κάνει την επιστροφή του τις επόμενες εβδομάδες για να κοντραριστεί με τον Architect και να παλέψουν στο φετινό Summerslam.

Cerebral Assassin vs Architect. Ποιος θα κέρδιζε σε μια τέτοια μάχη;

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: «Triple H vs Seth Rollins» πάει για Summerslam! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top