ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Ο Triple H έφερε στο WWE τον Kota Ibushi


Ο Kota Ibushi είναι ένας από τους συμμετέχοντες του WWE Cruiserweight Classic τουρνουά και πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο Pro Wrestling Weekly Magazine και αναφέρθηκε στο πως προέκυψε η συνεργασία του με το μεγάλο promotion.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος άνθρωπος ο οποίος επικοινώνησε μαζί του ήταν ο Finn Balor, ο οποίος ζήτησε την άδεια του Ibushi για να μεταφέρει τον αριθμό του στον Matt Bloom για να του κάνει πρόταση για το WWE.

Ο Ibushi δέχτηκε να δώσει τον αριθμό του, ωστόσο απέρριψε την πρόταση της εταιρίας, μέχρι που ανέλαβε δράση ο Triple H. Ο "The Game" τηλεφώνησε στον Ibushi και έδειξε έντονο ενδιαφέρον για να τον φέρει στο WWE, κάτι το οποίο τον οδήγησε στην υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα γυρίσματα του τουρνουά της προήγουμενης βδομάδας, ο Ibushi αντιμετώπισε τον Sean Maluta σε έναν αγώνα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έκλεψε την παράσταση.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ο Triple H έφερε στο WWE τον Kota Ibushi Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top