ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

UFC 199: Είναι τρελός ο Βρετανός

Αν και είχε χρόνο προετοιμασίας μόνο 2 εβδομάδων, ο Michael Bisping σόκαρε τον Luke Rockhold και με ΚΟ στον πρώτο γύρο έγινε ο νέος Middleweight Champion του UFC. Διατήρησε εμφατικά το Bantamweight Championship o Dominick Cruz. Απίστευτο Knockout από τον Dan Henderson.

Ο Michael Bisping εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία της ζωής του στο UFC 199 και εκθρόνισε τον Luke Rockhold από την κορυφή της κατηγορίας Middleweight. Η νίκη ήρθε με KO στο 3:36 του πρώτου γύρου, με το οποίο έμειναν όλοι άναυδοι. Έτσι, ο Βρετανός κατάφερε να βουλώσει τα στόματα πολλών που έλεγαν εδώ και χρόνια ότι δεν μπορεί να γίνει πρωταθλητής.

Επίδειξη δύναμης απέναντι στον Urijah Faber έκανε στο co-main event ο Dominick Cruz. Για 5 γύρους ο Bantamweight Champion ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος μαχητής στο οκτάγωνο έχοντας άρτια τεχνική. Σαν αποτέλεσμα οι κριτές του έδωσαν ομόφωνα τη νίκη.

Σε έναν διασκεδαστικό αγώνα ο Max Holloway κέρδισε με ομόφωνη απόφαση τον Ricardo Lamas. Highlight της αναμέτρησης ήταν τα τελευταία δευτερόλεπτα όταν οι δύο μαχητές αποφάσισαν να ρίξουν ότι είχαν ο ένας στον άλλο χωρίς καμία άμυνα.

Με μια απίστευτη αγκωνιά στο 1:27 του δεύτερου γύρου ο Dan Henderson κατατρόπωσε τον Hector Lombard, ενώ στον πρώτο γύρο είχε καταφέρει να επιβιώσει από μια βαριά επίθεση του Lombard. Χαρακτηριστικό είναι πως ο ηττημένος δεν είχε καταφέρει να σηκωθεί ακόμη όταν ο Bruce Buffer ανακοίνωσε το νικητή.

Το trash talking πλήρωσε ο Bobby Green αφού ο Dustin Poirier εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδυναμίας του για να τον χτυπήσει. Έκτοτε ο Green είχε πρόβλημα και ηττήθηκε με KO στο 2:53 του πρώτου γύρου.

Αποτελέσματα UFC 199

Main Card

- O Michael Bisping κέρδισε τον Luke Rockhold με ΚΟ στο 3:36 του πρώτου γύρου (νέος Middleweight Champion)
- O Dominick Cruz κέρδισε τον Urijah Faber με ομόφωνη απόφαση (παρέμεινε Bantamweight Champion)
- O Max Holloway κέρδισε τον Ricardo Lamas με ομόφωνη απόφαση
- Ο Dan Henderson κέρδισε τον Hector Lombard με ΚΟ στο 1:27 του δεύτερου γύρου
- Ο Dustin Poirier κέρδισε τον Bobby Green με ΚΟ στο 2:53 του πρώτου γύρου

Preliminary Card

- O Brian Ortega κέρδισε τον Clay Guida με ΚΟ στο 4:40 του τρίτου γύρου
- O Beniel Dariush κέρδισε τον James Vick με ΚΟ στο 4:16 του πρώτου γύρου
- Η Jessica Andrade κέρδισε την Jessica Penne με ΤΚΟ στο 2:56 του δεύτερου γύρου
- Ο Alex Caceres κέρδισε τον Cole Miller με ομόφωνη απόφαση
- Ο Sean Strickland κέρδισε τον Tom Breese με πλειοψηφική απόφαση
- O Luis Henrique da Silva κέρδισε τον Jonathan Wilson με ΤΚΟ στο 4:11 του δεύτερου γύρου
- O αγώνας Kevin Casey vs Elvis Mutapcic έληξε ισόπαλος
- O Marco Polo Reyes κέρδισε τον Dong Hyun Kim με ΚΟ στο 1:52 του τρίτου γύρου

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UFC 199: Είναι τρελός ο Βρετανός Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top