ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Χρωστάει χάρη το UFC... το νόμισμα «Rousey»!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για την μετακίνηση του ενός σόου του Brock Lesnar από το WWE στο UFC, αλλά και για το τι οφείλει να κάνει το κορυφαίο MMA promotion για να σταθεί «εκκλησία» στην συναλλαγή του με το κορυφαίο pro wrestling promotion του πλανήτη.

Δεν μου αρέσει κατ'αρχάς να συγκρίνω WWE - UFC. Άλλο σπορ το ένα, άλλο σπορ το άλλο. «Sports Entertainment» μάλιστα το ένα. Ο Vince McMahon δεν συμπαθεί τον Dana White. Και το αντίστροφο. Ούτε να κοιταχτούν στον δρόμο. Θα λάτρευα να τους δω στο οκτάγωνο. Θα είχε σασπένς!

Το καλοκαίρι του 2016 ανήκει αποκλειστικά στον Brock Lesnar!

Σαν κεραμίδι έπεσε στο κεφάλι μας η είδηση της επιστροφής του Brock Lesnar στο UFC. Μα, καλά, πως το άφησε ο Vince αυτό; Φυσικά, και η καρδιά του Chairman του WWE δεν ήταν τόσο μεγάλη. Δεν τον έπιασαν οι καλοσύνες. Απλούστατα φταίει ο ίδιος. Φταίει διότι σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου του Lesnar, δεν απαγορεύεται η μετακίνηση του Beast στο UFC.

Αλλά ας γίνουμε λίγο και άνθρωποι. Όταν κάποιος σου δωρίζει το κορυφαίο του χαρτί (ένα μήνα πριν το κορυφαίο του PPV του καλοκαιριού), οφείλεις να του το ανταποδώσεις. Να πω ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ο Lesnar να χάσει το Summerslam; Το πρόβλημα υπήρχε, υπάρχει και πάντα θα υπάρχει στο στομάχι του Beast.

Ασχέτως αν τώρα θεωρείται καλύτερη η κατάσταση του, το UFC 200 θα γίνει στις 9 Ιουλίου. Το Summerslam θα γίνει στις 21 Αυγούστου. Είναι πέντε εβδομάδες διαφορά. Αλλά δεν μιλάμε για ένα pro wrestling match, αλλά για ένα MMA. Εκεί θες αρκετό χρόνο για να αναρρώσεις πλήρως. Και τι; Μόνο στο Summerslam θα εμφανιστεί; Πρέπει να δίνει το παρών, τουλάχιστον ένα μήνα πριν.

Για το UFC είναι πιο εύκολο να ξεπληρώσει το WWE. Τώρα που στην γυναικεία division πρωταγωνιστούν οι Miesha Tate και Amanda Nunes, δεν θα δυσκολευτεί το UFC να δανείσει στο WWE την Ronda Rousey. Αρκεί να το θέλει. Γιατί όχι για το φετινό Summerslam;

Πάντως, η Rousey δεν θα έλεγε ποτέ όχι για WWE. Θέλει σαν τρελή. Το έχει αποδείξει. Θέλουμε κάτι παραπάνω από αυτό που είδαμε στην WrestleMania 31.

Κατά αυτόν τον τρόπο, όλοι θα γίνουν χαρούμενοι. Και τα έσοδα; Στα ύψη!

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Χρωστάει χάρη το UFC... το νόμισμα «Rousey»! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top