ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Έφυγε από την ζωή ο γηραιότερος ενεργός wrestler!


Ακόμη μια δυσάρεστη είδηση έρχεται να ταράξει τα νερά του χώρου του pro wrestling. Ο βετεράνος παλαιστής, Gypsy Joe έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών.

Ο Gilberto Melendez - πραγματικό όνομα - άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Πέμπτης. Ο Melendez ξεκίνησε να παλεύει το 1951, όταν ήταν σε ηλικία 18 χρονών. Τον τελευταίο του αγώνα τον έδωσε εξήντα χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 2011.

Στις 7 Νοεμβρίου του 2015 μπήκε στο Hall of Fame του Nashville Professional Wrestling. Την εισαγωγή του στην εκλεκτή λίστα είχε επιμεληθεί ο Mick Foley.

Όπως σημείωσε ο Dave Meltzer, ο Melendez ήταν για πολλά χρόνια ο γηραιότερος ενεργός παλαιστής σε ολόκληρη την βιομηχανία.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Έφυγε από την ζωή ο γηραιότερος ενεργός wrestler! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top