ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

WWE 2K17: Πιο μεγάλο ρόστερ, με pre order ο Goldberg


Το ρόστερ του WWE στα παιχνίδια της 2K Sports ολοένα και μεγαλώνουν. Αν μας φάνηκε το ρόστερ του WWE 2K16 τεράστιο, που να δούμε τι μας ετοιμάζει φέτος η γνωστή εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών.

Καθ'όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, θα έχουμε updates σχετικά με τα γραφικά, τις καινοτομίες, το ρόστερ του παιχνιδιού, αλλά και videos.

Το WWE 2K17 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2016 στις κονσόλες PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360. Αν κάνετε pre order το παιχνίδι, θα μπορείτε να παίξετε ως «Goldberg» (WCW & WWE playable characters). Επίσης, θα μπορείτε να παίξετε στις αρένες WCW Monday Nitro και Halloween Havoc.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: WWE 2K17: Πιο μεγάλο ρόστερ, με pre order ο Goldberg Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top