ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Ποια τα αρχικά πλάνα του WWE για τον AJ Styles;


Στην τελευταία έκδοση του Wrestling Observer, ο Dave Meltzer αναφέρθηκε στην αλλαγή αντίληψης των ανθρώπων του WWE μετά τον ερχομό των AJ Styles και Austin Aries στο promotion.


Ο Meltzer σημείωσε ότι το WWE δεν είχε μεγάλα σχέδια για τους δύο συγκεκριμένους παλαιστές εξαιτίας του σωματότυπου τους. Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν είδαν την αντίδραση του κοινού στο Royal Rumble 2016, όταν ο AJ Styles πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο WWE.

Οι άνθρωποι της εταιρίας δεν περίμεναν ούτε την επιτυχία που έχει σημειώσει ο Austin Aries στο NXT και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πλέον σκέφτονται διαφορετικά. Ο Meltzer τόνισε ότι ο AJ Styles προοριζόταν για mid-carder, όμως η στάση του κοινού απέναντι του άλλαξε τα σχέδια των υπεύθυνων του WWE, οι οποίοι τον αντιμετωπίζουν πλέον ως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της εταιρίας.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια τα αρχικά πλάνα του WWE για τον AJ Styles; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top