ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

WWE: Επιστρέφουν Backlash, No Mercy, Clash of Champions...


Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το WWE θα προσθέσει περισσότερα pay per view στο ημερολόγιο του, μετά τα Drafts και το Brand Extension.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της εταιρείας σκέφτονται να φέρουν πίσω παλιά ιστορικά Pay Per Views. Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει για να δούμε ξανά το «Clash of Champions» από το WCW.

Επίσης, συζητήσεις γίνονται επαναφοράς των Backlash και No Mercy στο WWE Calendar τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη. Τα δύο PPV's θα είναι για το Smackdown brand, ενώ το Clash of Champions για το RAW brand.

Ποια άλλα PPV's θα θέλατε να δείτε;

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: WWE: Επιστρέφουν Backlash, No Mercy, Clash of Champions... Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top