ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Η επίσημη ανακοίνωση του WWE για το brand split στις 19 Ιουλίου


Σε έναν μήνα από τώρα θα γνωρίζουμε ποιοι Superstars θα μεταφερθούν στο RAW και ποιοι στο Smackdown, καθώς και οτιδήποτε άλλο χρειαζόμαστε να γνωρίζουμε για τη νέα εποχή του WWE.


Εδώ η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας σχετικά με τον διαχωρισμό του ρόστερ:

"Το μέλλον των WWE Superstars θα κριθεί στο πρώτο ζωντανό Smackdown την Τρίτη στις 19 Ιουλίου που θα μεταδοθεί από το USA Network. Το draft θα πραγματοποιηθεί από τους δύο γενικούς διευθυντές, οι οποίοι και θα αποφασίσουν για τη μοίρα των WWE Superstars".

Ο διευθυντής παραγωγής του WWE, Kevin Dunn δήλωσε:

"Αυτή είναι μία νέα, συναρπαστική εποχή για το WWE, μέσω της οποίας θα μπορέσουμε να αλλάξουμε και εμείς οι ίδιοι και να έχουμε ένα ακόμη ζωντανό show, το οποίο θα αποτελεί ένα ελκυστικό προϊόν για τον θεατή".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Η επίσημη ανακοίνωση του WWE για το brand split στις 19 Ιουλίου Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top