ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Το WWE θα διαφημίσει το ντεμπούτο του CM Punk στο UFC;

Το WWE ίσως αναγκαστεί να διαφημίσει το ντεμπούτο του CM Punk στο UFC. Καλά διαβάσατε!

Το ντεμπούτο του CM Punk στο UFC θα γίνει στις 20 Αυγούστου στο «202», όπου και θα αντιμετωπίσει τον Mickey Gall. Στο main event εκείνης της βραδιάς, ο Conor McGregor θα συγκρουστεί σε μια ρεβάνς για γερά νεύρα με τον Nate Diaz.

Το θέμα είναι ότι στις 21 Αυγούστου θα γίνει το Summerslam. Το WWE έχει έρθει σε μια ακόμη συμφωνία με το UFC, πέρα από την μετακίνηση του Lesnar στο κορυφαίο MMA promotion και κάποια άλλη ενδεχόμενη μετακίνηση ενός fighter του οκταγώνου στα ρινγκ του μεγαλύτερου pro wrestling promotion.

Το UFC θα διαφημίσει το φετινό Summerslam και από την άλλη, το WWE θα διαφημίσει τα καλοκαιρινά shows του MMA promotion.

Συνεπώς, αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως χρειαστεί να ξαναδούμε σε κάποιο video trailer το πρόσωπο του CM Punk στα προγράμματα του WWE.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Το WWE θα διαφημίσει το ντεμπούτο του CM Punk στο UFC; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top