ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Επιστρέφει στο WWE ο Hulk Hogan;


Πριν ένα χρόνο ο Hulk Hogan βρέθηκε πιθανότατα στη χειρότερη φάση της καριέρας του, αν όχι και της ζωής του. Ήταν η περίοδος, κατά την οποία δημοσιεύτηκε το γνωστό βίντεο με τα ρατσιστικά σχόλια του Hogan και το WWE αποφάσισε να "κόψει" κάθε σχέση μαζί του.


Ένα χρόνο μετά ο Hulk Hogan βρίσκεται νικητής της δίκης του με τον Gawker, μέσω της οποίας δεν ανέκτησε μόνο την υστεροφημία του, αλλά και πάρα πολλά χρήματα. 

Σύμφωνα λοιπόν με το DailyWrestlingNews.com, η αποκατάσταση του ονόματος του έχει βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του WWE, με τον ίδιο τον Vince McMahon να φαίνεται διατεθειμένος να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Hulkster.

Αυτή τη στιγμή οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν βελτιωθεί, κάτι το οποίο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη μεγάλη εταιρία ανά πάσα στιγμή.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επιστρέφει στο WWE ο Hulk Hogan; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top