ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Θα επιστρέψει στο WWE ο Rob Van Dam;


Μόλις χθες (15/6) ενημερώσαμε ότι οι ιθύνοντες του WWE στοχεύουν στην επιστροφή σημαντικών βετεράνων του promotion με στόχο την βελτίωση του προϊόντος, αλλά και την άυξηση της τηλεθέασης.


Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι αυτό του Rob Van Dam. Ο RVD αποχώρησε από το WWE το 2014 και από τότε πραγματοποιεί σποραδικές εμφανίσεις για διάφορα άλλα promotions.

Λίγο πριν την Wrestlemania ο Van Dam είχε ερωτηθεί για πιθανή επιστροφή του στη μεγάλη εταιρία και είχε δώσει αυτή την απάντηση:

"Εκτιμώ το γεγονός ότι η πόρτα είναι ανοιχτή. Θα προσπαθήσω να την κρατήσω ανοιχτή και όταν υπάρχει ο σωστός λόγος για να επιστρέψω, τότε σίγουρα θα το κάνω".

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Rob Van Dam διανύει το 46ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι το οποίο φάνηκε στις τελευταίες εμφανίσεις του στο House of Hardcore και στο Pro Wrestling Syndicate.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα επιστρέψει στο WWE ο Rob Van Dam; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top