ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Ποια τα αρχικά πλάνα του WWE για την Sasha Banks;


Στην Wrestlemania 32 η Sasha Banks μαζί με τις Charlotte και Becky Lynch μας έδωσαν έναν από τους καλύτερους αγώνες στην ιστορία του γυναικείου pro wrestling, όμως η συνέχεια για εκείνη δεν ήταν ανάλογη εξαιτίας του τραυματισμού της.


Πριν μείνει μακριά από το ρινγκ εξαιτίας μίας διάσεισης σε live event του promotion στις 15 Μαϊου, η Banks βρέθηκε στο περιθώριο, καθώς φαίνεται ότι ο Vince McMahon δεν την εμπιστεύεται στον βαθμό που θα ήθελε προκειμένου να της δώσει μία ευκαιρία ως Women's Champion.

Στα αρχικά πλάνα των σεναριογράφων του WWE, μετά την Wrestlemania, η Sasha Banks θα εμπλεκόταν σε feud με την Summer Rae, μέχρι να την κέρδιζε και στη συνέχεια θα αγωνιζόταν κόντρα στην Charlotte στο Summerslam για το Women's Championship.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια τα αρχικά πλάνα του WWE για την Sasha Banks; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top