ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Ενδιαφέρον του WWE για μαχήτρια του UFC


Η Ronda Rousey είναι η απόλυτη σταρ στο χώρο των γυναικείων MMA αλλά δεν είναι η μοναδική MMA Fighter με μεγάλη φήμη. Η Paige VanZant είναι ανερχόμενη σταρ και το WWE την έχει ήδη προσεγγίσει.

Φημολογείται ότι στα πλαίσια της συμφωνίας του WWE με το UFC για τον Brock Lesnar υπάρχει όρος ένας μαχητής του UFC να κάνει τον αντίθετο δρόμο. Το WWE έχει βάλει στο στόχαστρό του την Paige VanZant, αφού έχει ήδη κάνει ήδη τις πρώτες επαφές μαζί της.

Η VanZant είναι μόλις 22 ετών και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του UFC. Το ρεκόρ της είναι 8-2. Τον τελευταίο καιρό συμμετείχε στο Dancing With The Stars, όπου πήρε τη δεύτερη θέση.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ενδιαφέρον του WWE για μαχήτρια του UFC Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top