ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Xavier Woods και Kenny Omega αντιμέτωποι σε... βιντεοπαιχνίδια


Η New Day και η Elite του Bullet Club (Kenny Omega και Young Bucks) έχουν ανοίξει εδώ και μήνες διαδικτυακή κόντρα με πολλές μπηχτές. Τελικά δύο μέλη τους βρέθηκαν μαζί σε gaming event και αγωνίστηκαν στο Street Fighter V.

Ο Xavier Woods της New Day και ο αρχηγός του Bullet Club Kenny Omega βρέθηκαν στο CEO 2016 Fighting Game Championships. Οι δύο παλαιστές αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους σε έναν αγώνα στο Street Fighter V, τον οποίο κέρδισε ο Omega. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα οι δύο τους έκαναν promo.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν η Elite προκάλεσε μέσω internet τη New Day σε αγώνα. Έκτοτε οι δύο ομάδες έχουν ανταλλάξει διάφορες μπηχτές, με αποκορύφωμα το promo της New Day στο Money In The Bank όπου αποκάλεσαν την ομάδα τους "the most elite team in pro wrestling". Φυσικά ο Woods και ο Omega είναι φίλοι, με τον Καναδό να έχει πάρει μέρος σε βίντεο του Woods στο κανάλι του UpUpDownDown.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Xavier Woods και Kenny Omega αντιμέτωποι σε... βιντεοπαιχνίδια Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top