ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

ZMAK: Συμπλοκή Swat - Gamini στο Ελ. Βενιζέλος (VIDEO)


Μια απρόσμενη συνάντηση είχε στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, ο πρώην performer του ΖΜΑΚ, Jordan Savvidis. Το ιδρυτικό μέλος της SWAT Family, λίγο πριν αναχωρήσει για το Kobe της Ιαπωνίας όπου προπονείται και εργάζεται ως pro-wrestler εδώ και έξι μήνες, βρήκε απέναντι του τους Gemini.

Οι ομογενείς tag team champions του ΖΜΑΚ επέστρεφαν από τις ΗΠΑ, όπου σφράγισαν τη συμφωνία με τον χρυσό χορηγό τους, Kris Ka$$ (σχετικό θέμα). Η συνάντηση των τριών ανδρών στο Ελ.Βενιζέλος, δεν ήταν καθόλου φιλική.

Θυμίζουμε πως στις 2 Ιουλίου στο πλαίσιο του ZMAK MY...BEACH οι Gemini υπερασπίζονται τις ζώνες τους από τα άλλα δύο μέλη της SWAT Family (Jimmy & Giant).


 https://www.youtube.com/watch?v=4eoxYrH1vbg

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: ZMAK: Συμπλοκή Swat - Gamini στο Ελ. Βενιζέλος (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top